Genus-Hitler fyller ett år idag!

Idag den 26 december är det på dagen ett år sedan jag gjorde min Genus-Hitler video – det måste firas med en repris! Men eftersom flera av mina läsare, liksom jag själv,  redan sett den flera gånger och tröttnat på den, så bifogar jag nedan en annan rolig video som ni säkert glömt: Valvakan på  Sveavägen 68. 🙂 Dessvärre är dock inbäddningen inaktiverad, så ni får klicka på länken under Genus-Hitler. Klicka på den TV-liknande rutan nere till höger för större bild ovan!

Se denna Parodi: Valvaka Sveavägen 68!

Uppdatering: Genus-Hitlers födelsedag uppmärksammas som ”Hett inlägg” på wordpress startsida:

18 Responses to Genus-Hitler fyller ett år idag!

 1. QED skriver:

  Kul att se parodin igen. Den verkliga naziregimen kunde till och med tillgripa könsöverskridande klädsel för att förbättra damernas resultat vid olympiaden 1936 i Berlin. ”Dora” visade sig vara Hermann.

  http://www.lemondrop.com/2009/09/11/film-exposes-hitlers-olympics-gender-bend-scandal/

 2. QED skriver:

  Historien om Dora är möjligen bara en Hollywood-sanning

  http://en.wikipedia.org/wiki/Dora_Ratjen

 3. Andreas skriver:

  Hahaha! Båda var ju nice!
  Keep up the good work!

 4. Tanja Bergkvist skriver:

  QED, ingen aning, har aldrig hört talas om det. Låt mig gissa att Info är mer insatt i detaljerna. Låter som ett fall av intersexualism: http://sv.wikipedia.org/wiki/Intersexualism

  Andreas, tack! 🙂

 5. Eric skriver:

  Kritik av genusvansinnet verkar glädjande nog vara populärt. Du och Pär Ström på topplaceringar! Bra jobbat, kör hårt! Det börjar utan tvekn hända saker i debatten, även om mycket arbete naturligtvis återstår.

  Alla ni andra som läser de här bloggarna och sympatiserar med dem: tala med släkt, vänner, och arbetskamrater. Sprid ordet vidare. Word-of-mouth är ett väldigt effektivt sätt att sprida information. Blogga och donera även om ni har möjlighet. Många bäckar små… Vansinnet ska stoppas!

 6. excitabledusty skriver:

  Det där var ju faktiskt fruktansvärt kul. Snyggt!

 7. Kinky_Gudrun skriver:

  Juilan Assange: ”Sweden is the Saudi Arabia of feminism”!

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/

 8. mach skriver:

  Grymt Kul att se den igen!!

 9. QED skriver:

  Tanja, din WordPress-konkurrent Carl Bildt har fått problem med sin blogg

  ”Datahackare har på sistone fått utrikesminister Carl Bildts blogg ”Alla dessa dagar” att framstå som förmedlare av ryska fruar, danska kapitalrådgivare och inspirerande talare.”

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2269882/carl-bildts-blogg-utsatt-for-hackerattack

 10. Magnus Johansson skriver:

  QED: ””Datahackare har på sistone fått utrikesminister Carl Bildts blogg ”Alla dessa dagar” att framstå som förmedlare av ryska fruar, […]””

  Ska det inte stå italienska fruar?

 11. Observer skriver:

  Se också de nyaste inläggen på Klartextens blogg – http://klartexten.wordpress.com/2010/12/27/swedish-feminists-want-assange-dead-or-alive/#comments. Till skillnad från filosofie doktorn i logisk analys Göran Rudling – som nyligen tog oss med på en rundvandring i logikens värld med påståendet att ”alla djurvänner, likt Sverige Demokraterna, är nazister eftersom nazisterna också var djurvänner” – så är bloggen öppen för alla. Ingen risk att debatten blir en monolog om den blir för svår för någondera part. Läs också om Rättssäkerheten i Sverige och dess fula ansikte på http://www.daddys-sverige.com/3/post/2010/11/gstinlgg-marianne-nys-konstiga-syn-p-rttsskerhet.html.

 12. QED skriver:

  Judith Butler föreläser på Nobelmuseet 24 maj

  ”Precarious Life: The Obligations of Proximity”.

  ”I vårt samhälle finns en rad förpliktelser och normer vi förväntas att följa, utan att de för den skull behöver vara sanktionerade i lagtexter. Dessa ofrivilliga skyldigheter går enligt Butler också att applicera i större skala, på relationer stater emellan. Betraktar vi exempelvis Israel/Palestina-konflikten rymmer den en ofrivillig närhet, vars politiska lösning är komplex. Hur kan vi använda moralfilosofer som Levinas, Arendt eller Said för att resonera kring detta? Hur kan vi omförhandla våra politiska normer för att komma till rätta med dessa ”ovalda” förpliktelser?”

  http://www.nobelmuseum.se/zino.aspx?articleID=11426

  Verkar handla om internationell politik snarare än queerteori. Hon kanske aspirerar på fredspriset 2011?

 13. Rosenhane skriver:

  Hej Tanja,

  Via Helena Palena ramlade jag över https://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/05/11/ett-skrackexempel-pa-genusvaldet/
  en fullständigt sanslös historia som jag hade missat och en sanslöst bra tråd inklusive kommentarer! 😉

 14. Anna F skriver:

  @Tanja B

  ”Schimpanser gör pinnar till dockor, könsskillnader i leken.
  Unga schimpanser leker med pinnar, men på olika sätt. I honornas händer blir träbiten oftare än hos hanarna till en låtsasunge – en docka. För första gången har forskare sett könsskillnader i vår närmaste släktings lekar.”

  http://svt.se/2.22584/1.2282146/schimpanser_gor_pinnar_till_dockor?lid=senasteNytt_675672&lpos=rubrik_2282146

 15. Tanja Bergkvist skriver:

  Anna F, intressant :-), ytterligare en studie som visar samma sak. Studier av mycket små barn har också visat på medfödd preferens för hårda resp mjuka leksaker. Här en annan studie, om könsskillnader i hjärnan; http://www.medicallink.se/News/showNews.cfm?newsID=3991

  ”Redan innan vi föds finns det vissa biologiska skillnader mellan könen när det gäller genuttryck i hjärnbarken. Troligen bidrar dessa genuttryck till att våra hjärnor senare utvecklas till att se lite olika ut. Det visar en ny studie av uppsalaforskarna Elena Jazin och Björn Reinius som finns publicerad i det senaste numret av tidskriften Molecular Psychiatry.”

  Rosenhane, ja den där är en klassiker. Varför gick han inte vidare till vanlig domstol. Tänk om fallet blivit prejudicerande. och han förlorat! Då hade det blivit olagligt på riktigt att ”utöva härskartekniker”. Halva befolkningen skulle sitta inne. Men det är väl just vad Genusmaffian vill – och därmed få ett helt labb med försöksdjur.

  Observer, ja den associationskedjan är ju klassisk. Läser man varje partis partiprogram noga så har de alla någon gemensam punkt med nazisterna och därmed är alla nazister: http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/downloads/2010/09/Nazismen-Alliansen-och-Socialdemokraterna.pdf

  Eric, det är rätta takter! 🙂

  Kul att ni inte blev helt uttråkade av att se Genus-Hitler igen :-).

  QED & Magnus,
  vem bryr sig om Carl Bildt? Hans blogg är passé: https://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/05/14/ar-genusfragan-viktigare-an-svensk-utrikespolitik/

 16. Magnus Johansson skriver:

  Tanja: ”[…] vem bryr sig om Carl Bildt? Hans blogg är passé […]”

  Mitt intresse för Carl Bildt är av samma slag som det jag hyser för exempelvis Christer Sturmark eller The long-legged mack daddy. Sedan undrar jag om Bildts blogg någonsin varit annat än passé. Vad tycker du, Tanja?

 17. QED skriver:

  PS: Carl Bildt lär har glömt att betala avgiften för reklamfri blogg till WordPress, var på sökordsbaserad reklam dök upp.

  Tror Per Gudmunsons blogg skulle slippa störande reklaminslag om han betalade avgiften också. Se

  http://gudmundson.blogspot.com/

  🙂

  Du betalar väl avgiften Tanja?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: