Videos

Annons

7 Responses to Videos

 1. Johan skriver:

  Angående genusdagis!
  På sextiotalet var barnen hemma och lekte på gårdar och gator utan ngt som helst överseende av vuxna. Vi pojkar lekte uteslutande med andra pojkar. Hyddor i skogen och krig mot utsocknes hörde till vardagen. Fotboll på sommaren och hockey på vintern…Enda gången vi lekte med flickor var vid sommarens brännbollsturnering. Hur kul var det att vara flicka då de elakare bland pojkarna ställde sig 3 meter framför flickan för att fånga en lyra. Jag hade ingen aning om vad flickor pysslade med på sin fritid. Vi pojkar var väl närmast att likna vid chimpanser som också förbereder sig noga inför sina många krig.
  Kontentan av detta är att utan vuxen genuspåverkan gör barn vad de VILL göra och antagligen är skapta att göra. Dagis idag påtvingar barn en hel massa saker. Bra eller dåligt? Svårt att bevisa. En sak är emellertid helt säker. Man kommer att göra FEL i uppfostran när man tvingar barn leka ”rätt”. I en fri barnavärld skulle de aldrig välja att leka som genustanterna bestämmer.
  En passus…Genusfeministerna tar aldrig upp de extremt feminina pojkarnas hårda uppväxt. Trots elak mobbning från de mer maskulina pojkarna har de inget annat val än att bejaka sin natur. Miljön spelar ingen roll, de är födda homosexuella. Hur mycket de andra pojkarna än tvingar den feminine att lika med bilar hemfaller han åt att sy klänningar i sin kammare. Starka drivkrafter…klänningar!
  Generellt är pojkar pojkiga och flickor flickiga. Det vet alla med öppna ögon och ett oockuperat sinne.
  DEBATT FÖR FRAMTIDEN: FEMINISERINGEN AV SAMHÄLLET OCH I SYNNERHET MEDIERNA…

 2. Jax skriver:

  Hej.
  Dino Merlin är bra! Jag har flera CD hemma med honom. Stark kraft och musik under Bosnienkriget.

 3. O.L skriver:

  Its, Its, Its fucking madness……….

 4. Magnus Johansson skriver:

  ”Videor”, eller hur?

 5. Tanja Bergkvist skriver:

  Magnus, nej, faktiskt inte. Dessa ligger nämligen upp för beskådan även för mina landsmän i öster, som du kanske kan se av innehållet. Således är rubriken på engelska.

 6. Olle Olllson skriver:

  Jag gillar ditt svar till Magnus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: